Okulumuz Hakkında

0 232 883 14 61 Okul Müdürü 05056443394
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eksik davranmak. Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. Her velinin öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur

MİSYON

MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. Öğrenci psikolojilerini bozmada sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak.

Öğretmen

Rehber Öğretmen